Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí ragú na boloňském základu

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 066 kJ /
2 167 kcal
Bílkoviny119,10 g
Tuky127,83 g
Vláknina61,86 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 3,11 g
Sůl7,41 g
Sacharidy59,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na menší kostky. Krok 2: Cibuli, mrkev, celer a slaninu nakrájíme na drobné kostičky.
V hrnci na oleji orestujeme nejprve cibuli, pak slaninu a poté česnek. Krok 3: Přisypeme zeleninu a ještě restujeme, až pustí chuť a šťávu. Krok 4: Poté přidáme maso, osolíme, opepříme a za občasného promíchání 5 minut opékáme. Krok 5: Přilijeme víno a necháme z poloviny odpařit, vlijeme rajčata, přiklopíme a dusíme 30 minut. Pak přilijeme podle potřeby vodu. Krok 6: Dusíme do změknutí masa. Krok 7: Dochutíme. Omáčka by měla být hustá bez jakéhokoliv zahušťování. Krok 8: Podáváme s těstovinami.

Zveřejněno 11. 3. 2014

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí ragú na boloňském základu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Evnk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí ragú na boloňském základu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Evnk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Bylo to vyborne, pouzila jsem hrube mlete kruti a vsem moc chutnalo:yes:.

Krása :yes::yes: a blog je super :yes::yes:

Andrejko, Ty šikulko máš to nádherné. Foto úžasné :-K:yes::yes::-p:-p

:-p:-K:yes:

Tématické fráze:
krůtí ragú, krůtí ragú recepty, krůtí ragů recept, krutí ragu na víně, kruti bolognese, ragu z krutim masem, krůtí ragu se zeleninou, krůtí ragu na víně recept, kruti prsa recept ragu, krůtí ragú na kořenové zelenině, ragu kruti, ragu z krutiho masa, kruta-ragu, kruti ragu testoviny, kuřecí ragů s tagliatele, krůtí ragů bologna, krůti ragu červené, ragu z krutych prsou, vyborne kruti ragu, krůtí ragů s těstovinou

Suroviny:
stehno krůtí, mrkev, celer, cibule, česnek, slanina, rajče drcené, víno červené, olej, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu