Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,04 g |
Tuky | 22,88 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 84,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Generační dobrá zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYmG
Moje poznámka
Generační dobrá zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYmG
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 56 minutami
Palačinky v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 3 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 4 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 5 minutami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 minutami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 29 minutami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 1 hodinou
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 2 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 2 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 2 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 2 hodinami
Fazolky v sýrové omáčce
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
zelňačka z kyselého zelí s uzeným,
karolína štěstí z kuchyně recepty,
zelnačka z kyselého zelí,
zelňačka,
výborná zelnačka,
jak uvařit zelňačku,
zelňačka z čerstvého zelí,
recept na dobrou zelnačku,
dobrou zelňačku,
jak uvařit dobrou zelňačku,
jak ochutit zelí,
recept na výbornou zelnačku,
zelňačka z kyselého zelí a uzeným,
zelňačka podle karolíny,
jak ochutit zelňačku,
sladká zelňačka,
polévka z čerstvého zelí,
moc kyselá zelňačka,
zelnačka z vyvaru,
selska zelnacka
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
brambory,
vejce,
cukr,
ocet,
masox hovězí,
masox slepičí,
smetana sladká,
smetana kysaná,
kmín drcený,
mouka hladká,
voda,
sůl,
petrželka
Komentáře (28)