Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 887 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,52 g |
Tuky | 4,26 g |
Vláknina | 11,58 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas se zeleninou a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNnl
Moje poznámka
Pangas se zeleninou a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNnl
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 30 minutami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 16 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 20 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 22 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 30 minutami
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Salát z červené řepy
Radka61 před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 11 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 12 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 12 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 12 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 14 hodinami
Tématické fráze:
pangas recepty,
pangas nejlepší recepty,
pangas nejlepší recept,
pangasius s černými olivami,
jak pripravit pangase,
pangas na zelenine,
nejlepší recept na pangase,
kuskus s panga,
recepty na pangase,
olivy recepty,
pangas,
filé se zleeninou a olivami,
pangas nejlepší recepty na zelenině,
pangasius s olivami a ryzi,
recept se zelenými olivami,
pangas na olivách,
pengas na kostky,
pangasius nej recepty,
recept na pangase se zeleninou,
bench eliza
Suroviny:
ryba,
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibulka jarní,
česnek,
víno bílé suché,
koření provensálské,
olivy černé,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
olej olivový
Komentáře (6)