Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 938 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,94 g |
Tuky | 1,45 g |
Vláknina | 19,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kysaného zelí s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLAJ
Moje poznámka
Polévka z kysaného zelí s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLAJ
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 9 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 12 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Tématické fráze:
tofu se kysaným zelím,
top recepty z tofu,
polévka z kysaného zelí,
tofu kyselé zelí,
kysane zelí,tofu,
čínská polévka z kysaného zelí,
polievka z kysaného zelí,
šťáva z kysaného zelí,
polievka z kyslej kapusty a tofu,
polievka z tofu,
polévka z nového zelí,
kyslé zelí polévka,
top recepty tofu,
tofu maso recepty,
plněné papriky s tofu v rajské omáčce
Suroviny:
zelí kysané,
houby sušené,
bylinkové tofu,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
pepř,
česnek,
sůl
Komentáře (2)