Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 288 kJ / 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,66 g |
| Tuky | 21,45 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 614 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 62,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa s podmáslím - verrine
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zyl2
Moje poznámka
Červená řepa s podmáslím - verrine
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zyl2
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 16 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
šťáva z červené řepy bez odšťavňovače,
jogurt s podmáslím,
řepová šťáva recepty,
štáva z červené řepy bez použití odštavnovače,
kyška a červená řepa,
červená řepa recepty,
kyska s červenou řepou,
červená řepa odštavnovač,
recept repa kyska,
recept červená řepa kyška,
těstoviny s podmáslím,
recepty s podmáslím,
jak vypada cervena repa,
želatina z červené řepy recept,
co je kyška,
červená řepa šťáva recept,
babicovy dobroty-5.4.2014,
babicovy dobroty recepty salát z červené řepy
Suroviny:
šťáva z červené řepy,
ocet balsamiko,
sůl,
želatina,
podmáslí,
ořechy vlašské,
olej olivový
Komentáře (13)