Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové kapsy

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kedlubna kedlubna

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 217 kJ /
2 442 kcal
Bílkoviny63,00 g
Tuky69,05 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 6,64 g
Sůl16,55 g
Sacharidy383,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na těsto vložíme do pekárna v pořadí tekuté - suché a použijeme program Těsto.

Během hnětení hlídat konzistenci těsta a případně dosypat mouku tak, aby se těsto nelepilo. Krok 2: Vyvalujeme plát, rozkrojíme na obdelníky, položíme hrubší plát sekané, okraje potřeme vodou, přehneme a stlačíme okraje k sobě a ještě dotlačíme vidličkou. Krok 3: Nechat na plechu dokynout, pak potřít vejcem a péct cca 20 minu při 200 C (plynová trouba).

Zveřejněno 28. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masové kapsy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJRl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masové kapsy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJRl

Komentáře (3)

:-) ...príjemné prekvapenie. Moja stará mama to robila bez mletého mäsa ale z čabjanskou klobásou a kúskom syra. Hovorili sme tomu "búločky". Ju to totiž naučili ruskí vojaci pri prechode frontu cez Ban.Štiavnicu. S úctou Rišo:yes:

No jo, naše Šárka, ta umí!:yes:

Vypadá to moc lákavě:-p;-):yes:

Tématické fráze:
masové recepty z domácí pekárny, saláty ruski, recepty ruski, masové plněné škebličky recept, masovekapsy, recepty-masove kapsy, těsto na kapsu, testo na kapsi, masové škebličky, kuřeci kapsi recept, jak udelat masovou kapsu, recept na masovou kapsu, masove recepty, masove kapsy v teste, masová papsa, ďábelské koule recept, recept na dabelskou kapsu, ruski omacka, jak udélat masovou kapsu, testo na kapsy

Suroviny:
mléko, sůl, tuk hera, cukr, mouka polohrubá, droždí, sekaná

Přidat fotografie receptu