Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pšenično-žitný chléb

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 622 kJ /
2 300 kcal
Bílkoviny56,99 g
Tuky29,43 g
Vláknina29,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy437,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekárne dáme tekuté ingrediencie, potom vložíme sypké. Krok 2: Pečieme na programe SPRINT.

Zveřejněno 1. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pšenično-žitný chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ1A

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pšenično-žitný chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ1A

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

plotna ;-):-D Už to tam idem doplniť :-D

1 lyžička rasce. To mě dostalo.I když se u nás slovensky mluvilo dost často.Tak jsem honem nevěděla.Kmín je to.To jsem trdlo.:-):yes:

Tak to vyzkouším, jsem zvědavá, co udělá med v chlebíku - na chlebu ho miluju ;-):-p:-D:yes:

Tématické fráze:
rasce, pohankovo žitný chléb, žitný chléb, slovenský chléb, co je rasce, slovensky rasca, žitný chléb recept, chleb zitny, slovenský chleba, slovensky rasce, recept na žitný chléb, žitný chléb v domácí pekárně, slovensky chleb recept, povidla z domácí pekárny, pohankovo zitny chleba, co je slovensky rasce, rasce slovenský, co je to rasce, recept žitný chléb, domácí pekárna žitný chléb

Suroviny:
voda, olej, med, sůl, anýz, kmín celý, kůra pomerančová, mouka polohrubá, mouka žitná, droždí

Přidat fotografie receptu