Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 758 kJ / 2 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,67 g |
Tuky | 94,25 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 615 mg |
Sodík | 7,76 g |
Sůl | 18,38 g |
Sacharidy | 104,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve si v troubě – na sucho – opeču krajíce chleba.
Krok 2: Do hrnce pomalu vyleju pivo, přidám jalovec, nové koření, z hlavy sundám vavřínový věnec a obětuji jeden lístek, nezapomenu na hřebíček. Zvolna zahřívám, jak začne vřít, vložím klobásy (vcelku) a nechám cca 10 minut povařit. Vyndám klobásku (uložím do tepla) a na její místo vsypu jemně posekanou cibuli. Po chvíli varu přidám 4 drobně pokrájené suché topinky. Přisolím, připepřím, podpořím šťávou z citronu. Stáhnu z plotny, ze šuplíka vytáhnu tyčový mixer a rozmixuji na hladkou konzistenci. Přidám smetanu a přivedu k varu. Klobásu pokrájím na přiměřené kousky, vložím do polévky.
Krok 3: Polévku rozliji přiměřeně do zapékacích misek, na počesnekované topinky pokladu sýr. Nakrájím je na velikost jednohubek, pokladu na polévku, zapeču pod grilem. Následně se popálím při vyndávání z trouby, upustím misku, opařím si nohu, šlápnu na psa. Jsem-li rozmařilý a výše uvedené se mi nepodaří, posypu lehce petruškou.
Zveřejněno 13. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNPO
Moje poznámka
Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNPO
Nejnovější recepty
Dušené hovězí kostky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Linecká srdíčka II
Přidáno před 14 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 17 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové muffiny
tara23 před 37 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
tara23 před 42 minutami
Čínské smažené nudle s kuřecím masem
Adrii před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 1 hodinou
Kapustový prejt
magdalenka před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 3 hodinami
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 5 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 12 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 15 hodinami
Tématické fráze:
magda gessler.pl,
tn-cz,
magda gessler,
magda gessler recepty,
kielbasa-recepty,
těšínská klobása,
recepty magdy gessler,
tn-cz fotky psů
Suroviny:
pivo světlé,
jalovčinky,
koření nové koření,
list vavřínový,
koření hřebíček,
cibule,
chléb,
sůl,
pepř,
citron,
česnek,
smetana kysaná,
klobása,
sýr tvrdý
Komentáře