Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,18 g |
Tuky | 57,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 14,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z vařených vajec, bylinek a uzeného
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kV5v
Moje poznámka
Polévka z vařených vajec, bylinek a uzeného
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kV5v
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 55 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
vařená vejce do mražáku,
recepty z vařených vajec,
vejce do mrazáku,
vařené vejce do mrazáku,
varena vejce v mrazáku,
bylinky a recepty z bylinek,
vařené polévky,
polevka z uzeneho masa a vajec,
varené uzené do mrazáku?,
jak využít vařená vejce,
ja využít vejce,
recept polevka přidej vejce,
vařené vejce do mražáku?,
varena vejce z mrazaku,
bylinka do uzeného,
cisty vyvar z uzeneho masa,
vejce a bylinky,
polévka přidej vejce,
recepty vařená vejce,
recept z vajec
Suroviny:
vejce,
cibule,
vývar,
maso uzené,
bylinky
Komentáře (1)