Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beruška

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LIDKA LIDKA

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 711 kJ /
4 472 kcal
Bílkoviny147,59 g
Tuky100,98 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,59 g
Sacharidy733,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těsto upečeme v nějaké misce, vychladlé 2x překrojit, spodní díl potřeme marmeládou, krémem a pak ještě jednou. Krok 2: Potom potahujeme marcipánem.

Zveřejněno 1. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Beruška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp17

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Beruška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp17

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (54)

Dobrý den moc se mi Váš dort beruška líbí!!!Ale ja doma nemám formu na ni (tak nevim jestli upeci klasicky plát a z toho to vyskladat ?Moc děkuji jestli mi napišete a poradite jak na to!děkuji Jandová

Ivana: Dobrý den,také nemám formu,ale jak píšu v postupu ,tak korpus peču v nerezové misce,mám zepter,ale může to být jakákoliv z nerezu.

na korpus kypřící prášek není potřeba???

mina:musíš jí dávat velmi málo,tam je psáno opatrně,aby ti vznikla hmota jako plastelína,takže malinko - odhadem.;-)Pomalu přidávat,takže to se opravdu nedá napsat kolik,musíš zkoušet.:yes:

kolik té vody se má použít na ten potahový marcipán...nějak postrádám množství...;-(

Takhle si představuju dortík pro mou cácorku k narozeninam. Děkuju za návod;-), snad se mi tak krásně povede.

nádhera,podobný "DORT BERUŠKU" jsem viděla u nás v cukrárně a stál skoro 400,-:-O je moc pěkný,jako od profesiónála:yes: přidávám bodík a ukládám:yes:děkuji:-8

Dobrý den,chtěla jsem se optat.Jak dlouho se peče ten korpus a na kolik se peče.děkuji:-))

Máte moooooooooooooc šikovný ručičky,no prostě co dodat náááádhera.Děkuji:yes::yes::yes::-))

Karlinko - používám gelové barvy,které se dají koupit v cukrářských potřebách,na dortománii jsou odkazy na tyto obchody.Jinak jěště přidám odkaz jak udělat černý marccipán.http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19057&user=6...

Dobrý den Liduško.Chtela jsem se zeptat jak děláte orandžovou,černou barvu do marcipánu.(nebo se to dá koupit?a kde)Děkuji.:-))

Nadia - nezlobte se že reaguji až teď,ale časově nestihám,pošlu Vám odkaz na stránky kde najdete vše o marcipánu i postupy na dorty,budete se muset asi registrovat.
http://forum.dortomanie.cz/;-)

Opravdu nádherný dort :-O:-D

Nádherný dort!! Moc Vás obdivuji!! Můžete mi prosím pomoci s potahováním marcipánu? Nedokážu si to vůbec představit..a jak udělat ty barvy, aby byly správně navrstvené? Omlouvám se asi za zbytečné dotazy, ale nikdy jsem nic takového nedělala :-( moc děkuji.

Krása:-p:yes::yes:+20

monikaK já nevím, ale já bych ho klidně brala a bude mi 50!!:-))

Tématické fráze:
dort beruška postup, dort beruška, dort beruška z marcipánu, marcipánová beruška, jak vyrobit dort beruška, beruška z marcipanu, dort beruska obrazky, návod dort beruška, marcipánové berušky, marcipánová beruška postup, berusky z marcipanu, dort beruška recept, marcipanovy dort beruska, beruška dort, návod na dort beruška, dort beruška návod, dort beruska obrazek, beruška z marcipánu postup, dort beruska fotky, obrazky berusek

Suroviny:
bílek, krupice, žloutek, mouka polohrubá, mouka, ořechy mleté, voda, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, cukr, cukr vanilkový, rum, cukr moučkový, mléko sušené, voda

Přidat fotografie receptu