Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 339 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,00 g |
Tuky | 45,71 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,21 g |
Sacharidy | 15,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená roláda se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXjy
Moje poznámka
Uzená roláda se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXjy
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 24 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 7 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
uzena rolada,
uzene se spenatem,
jak připravit čerstvý listový špenát,
uzené karbanátky se špenátem,
králíci rolada se špenátem,
rolada s uzeneho masa,
uzena rolada recepty,
roláda z uzeného masa,
roláda z uzeného se špenátem,
uzená roláda recept,
rolady se špenátem,
uzená roláda,
recepty uzená roláda recept,
recept na mražený špenát ochuceny,
uzene rolady,
uzena drubezi rolada,
uzená roláda z králíka,
uženena rolada,
rolada z uzenyho masa,
jak péci uzené maso?
Suroviny:
maso uzené,
vejce,
máslo,
sádlo,
mouka hladká,
strouhanka,
špenát,
Komentáře (9)