Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 025 kJ /
1 440 kcal
Bílkoviny169,00 g
Tuky84,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 4,42 g
Sůl10,80 g
Sacharidy2,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vykuchanou rybu dobře vymyjeme, osušíme, osolíme hrubou solí, opepříme a pokapame citronovou šťávou, zakápneme olivovým olejem a dáme do chladu nejlépe do druhého dne (můžeme ho dát do chladu i třeba jen na jednu - dvě hodiny). Krok 2: Druhý den do bříška pstruha vložíme pokrájené kousky parmské šunky, zasypeme okapanými a nasekanými bylinkami. Krok 3: Na rybce uděláme pár zářezů, (můžeme do nich vložit plátky másla), posypeme kmínem, malinko sypneme i hrubou solí, vložíme na grilovací tácky a grilujeme 6 minut z každé strany pěkně dozlatova. Krok 4: Špízy se zeleninou vložíme na grilovací tácek vedle pstruhů a grilujeme společně s rybkou. Podáváme s opečeným bramborem.

Zveřejněno 25. 4. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PpZ6

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PpZ6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

nádhera :yes::yes::-p:-K

:yes::yes::yes: nádhera, ryby miluju :-p:-p:-p:-K

Díky všem:-p;-)

Ten pstruh je skutečně zlatý. Na našem stole patří k oblíbeným:yes:

moc krásné:yes:

Anna Kocikova:;-)

U nás jsou ryby oblíbené a tato úprava se mi moc líbí:-p:-K:yes:

:-p:yes::yes::-K

maris: děkuji Maruško, je to doplněno:-K

:yes::yes:a to zase jo...ryby já můžu v jakékoli úpravě ;-):yes::yes:

Ryby to já můžu :-p máš to moc pěkné :yes::-K

Ivo, jak to má být - prosím upřesni to - má být v chladu hodinu nebo do druhého dne ? :-) viz:
" Zakápneme olivovým olejem a dáme na hodinku do chladu. Druhý den do bříška pstruha vložíme pokrájené kousky "

Tématické fráze:
recept pstruh na bylinkách, grilujeme pstruha, pstruhové špízy, druhy pstruhů, pstruh na bylinkach, jak grilujeme pstruha, bylinky pod pstruha, pstruh bylinky recept, recept na zlatého pstruha, pstruh na bylinkách recept, recept na pstruha, pstruh s parmskou sunkou, jak udělat pstruh na bylinkách, pstruh zlatý ryba, recepty pstruh na bylinkách, pstruh bylinky, recept na pstruha s bylinky, pstruh nilský ůprava, pstruhová pomazánka, pstruh recept

Suroviny:
pstruh, kerblík, petrželka, kopr, sůl hrubá, pepř, kmín celý, olej olivový, šunka parmská, šťáva citronová, cuketa, rajče cherry, cibule, paprika, máslo

Přidat fotografie receptu