Suroviny
Porce: individuálně
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 036 kJ / 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,06 g |
Tuky | 1,75 g |
Vláknina | 15,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 45,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stehýnka v pikantní zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ll7v
Moje poznámka
Stehýnka v pikantní zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ll7v
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 19 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 2 minutami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 4 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 4 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 13 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 17 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 19 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 19 hodinami
Tématické fráze:
čili vločky,
stehýnka na zelenině,
koření čili vločky,
pikantni stehynka,
maso na pikantni zelenine,
recept na pikantni kuře na zelenine,
kureci stehinka na zampionech a zelenine,
recepty na pikantní stehna
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
olivy černé bez pecky,
protlak rajčatový,
koření chilli tekuté,
česnek,
slanina anglická,
koření grilovací,
vločky chilli,
sůl,
vývar
Komentáře (7)