Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr s celerovo-smetanovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie311 kJ /
74 kcal
Bílkoviny0,07 g
Tuky8,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety kapra osušíme, nasolíme, napepříme a nakmínujeme. Necháme asi hodinku odležet. Krok 2: Na pánvičce rozehřejeme máslo a kapra po obou stranách prudce osmahneme. Krok 3: Kapra vyndáme a vložíme do trouby - rozehřáté. Krok 4: Na másle a výpeku, který nám zůstal z kapra, osmahneme nastrouhaný celer a dolijeme sladkou smetanou. Vznikne nám výborná omáčka. Dosolíme dle chuti.

Zveřejněno 12. 5. 2014

Poznámka autorky hanahcotton

Kapra přelijeme omáčkou a podáváme s tím, co máme rádi....manžel měl šťouchaný brambor a já zeleninový salát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr s celerovo-smetanovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Dz7

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr s celerovo-smetanovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Dz7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

To taky zkusím jen místo kapra dám kousky kuřete.:yes:

Kapra nemusím,ale tu celerovou omáčku ,tak to ano! :-D
Už jsem dlouho hledala na ni nějaký recept.

:-K:-p:yes:

;-):-p:yes:

:yes::yes::-K:-p

To může mít dobrou chuť, pěkný Hani:yes:

Tématické fráze:
celerovosmetanova omacka, omáčka kapr, kapr na kmine na panvicce.

Suroviny:
kapr, máslo, celer strouhaný, smetana sladká, sůl, pepř, kmín drcený

Přidat fotografie receptu