Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas s pikantním pomerančovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

petram petram

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 895 kJ /
931 kcal
Bílkoviny111,34 g
Tuky42,04 g
Vláknina1,13 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 244 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy26,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce ryby očistíme, osušíme a z obou stran osolíme. Krok 2: V rendlíku krátce prohřejeme šťávu z jednoho pomeranče, pomerančovou marmeládu a sladkou chilli omáčku. Osolíme podle chuti tak, aby omáčka byla příjemně sladko - slano - pikantní. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a rybu na něm z jedné strany krátce opečeme. Poté rybu otočíme, vše zalijeme připravenou pomerančovou omáčkou a společně podusíme asi 5 minut. Podáváme s bramborovou kaší, ozdobené plátky pomeranče.

Zveřejněno 13. 5. 2014

Poznámka autorky petram

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas s pikantním pomerančovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/97DJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas s pikantním pomerančovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/97DJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

Pěkné Peti;-):yes:

:-p:yes:

:-p:-K:yes:

móc bych si pochutnala:yes::-D nádherné foto;-)

Dobré to určitě je, už jsem dělala takto kuřecí. Rybičku ne, takže udělám (jen ne pangase, ale rybiček je přece tolik druhů ;-);-)) :-p:yes:

Miluji takové recepty :-)

Tématické fráze:
recepty z pangase, pomerancovy preliv, losos s poerančovým přelivem, maso s pomerančový přelivem, maso s pomerancovym prelivem, kuřecí maso s pomerančovým přelivem, recepty ládi hrušky pangasius, tncz nova levné recepty ládi hrušky ryba pangasius

Suroviny:
pangasius, pomeranče, marmeláda pomerančová, sůl, olej rostlinný

Přidat fotografie receptu