Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 039 kJ /
1 921 kcal
Bílkoviny162,14 g
Tuky107,76 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 5,91 g
Sůl14,59 g
Sacharidy71,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvařené ve slupce oloupeme, rozkrojíme napůl a vydlabeme jako loďku. Krok 2: Do každé dáme nejprve plátek šunky, míchaná vejce, kousek Hermelínu. Krok 3: Navrch dáme špenát, který připravíte podle vašeho obvyklého receptu, nakonec dáme plátky eidamu, zalijeme smetanou a pečeme na 200°C cca 25 minut.

Zveřejněno 13. 5. 2014

Poznámka autorky Lilith-Isa

Tohle jídlo mě napadlo během nákupu, sice mělo vypadat trošku jinak, ale bohužel se mi nepodařilo, aby brambory byly zakryté celé. Během přípravy jsem zjistila, že mám buď moc malý nebo velký pekáč, tak jsem musela improvizovat. Na chuti to ovšem neubralo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVyR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVyR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Anna Kocikova: Díky :-) No to mě nenapadlo, já ten vydlabanej vnitřek vyhodila :-D:-D

Recept se mi líbí a věřím,že chutnalo:-p:-KDíky za fotopostup:yes:
Šári,začátečníci budou možná přemýšlet,co s vydlabaným vnitřkem brambor.Možná by jsi mohla do poznámky napsat,že se můžou rozmixovat a použít např. na zahuštění zeleninové polévky...

Tématické fráze:
bramborová anna, pečené bramborové loďky, zelny lodky, loďky recept sladké, syrove lodky, plněné loďky, pecene lodky

Suroviny:
brambory, šunka, sýr hermelín, vejce, sýr eidam, špenát, smetana, koření

Přidat fotografie receptu