Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restované ředkvičky na cibulce

Omrzela vás již ředkvičková pomazánka? Vyzkoušejte orestované ředkvičky, které jsou zajímavou přílohou, nebo samostatným pokrmem. Ředkvičky jsou lehce křupavé a příjemně voní po česneku.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

petram petram

Snadný

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie384 kJ /
92 kcal
Bílkoviny2,93 g
Tuky0,21 g
Vláknina10,51 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy16,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a nasekáme na plátky. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na kolečka. Krok 2: Na rozpáleném oleji opečeme cibuli dozlatova. Krok 3: Těsně před koncem opékání přidáme na tenké plátky nakrájený česnek. Krok 4: Poté přidáme ředkvičky a restujeme je do mírného změknutí. Na závěr osolíme a promícháme s nasekanou petrželkou. Podáváme s bramborem nebo pečivem.

Zveřejněno 19. 5. 2014

Poznámka autorky petram

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restované ředkvičky na cibulce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/309R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restované ředkvičky na cibulce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/309R

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ředkvičky recepty, smažené ředkvičky, restovana ředkviček, ředkvičky recept, opekane ředkvičky, ředkvičky s rýží, játra ředkvičky, recepty redkvicky jatra, smazena rajcata a redkvicky, redkvicky berusky, pokrmy z ředkviček recepty

Suroviny:
cibule, olej, česnek, ředkvičky, sůl, petrželka zelená

Přidat fotografie receptu