Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavá kuřecí polévka

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katarinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 528 kJ /
604 kcal
Bílkoviny21,03 g
Tuky3,87 g
Vláknina60,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,61 g
Sůl11,33 g
Sacharidy92,79 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetko očistíme, nakrájame a vložíme do hrnca. Necháme zovrieť a pomaly varíme 3 hodiny. Krok 2: Po uvarení oberieme mäso, polievku precedíme, vložíme mrkvu a zeleninu podľa toho, kto má čo rád. Pridáme uvarené rezančeky.

Zveřejněno 4. 3. 2009

Poznámka autorky Katarinka

Ak nemáme nejakú zeleninu, nevadí, kapustu (zelí) môžeme nahradiť kúskom kelu (kapusty), môžeme pridať karfiol, kaleráb. Treba na to asi 7 l hrniec, aby sa to tam pomestilo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Voňavá kuřecí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73oG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Voňavá kuřecí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73oG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

len pre poriadok, sliepka a kurča sú dve rôzne veci.

Ivan: ;-) Díky za upozornenie, názov opravený.

jo, jo taky jsme ji dlneska zblajzli a na večeři se chystá co dům dal.:-*

Byla dneska k obědu - dělám podobně ;-)bez brambory :yes:

Presne tak Katarínka, ľudovo sa tomu hovorí maggi :-D:-D:-D

Aha veď to tam mám.Ja tomu hovorím maggi vňať.Tak to je libeček,no toto?:-))
Bibinka k tým veterníkom:Môžu sa robiť menšie,jasné,ale my sme doma piati dospelí ľudia,a dalo by to viac roboty.Tak ich robím väčšie.Dokonca mi minule manžel povedal,aby som mu spravila taký veľký veterník ako tortu.On by ho sám normálne zjedol.:-)):-))

chvalabohu, ze som sa konecne dozvedela aj slovensky nazov...este aj moja mamka stale hovori len libecek.

Katarinko, nedaly by se teda ty větrníky dělat menší aby jich bylo víc? Taky jsem v některé cukrárně takové viděla a byly levnější.
Jo a libeček je rostlina-docela mohutná, jejíž nasekané listy se používají do jídel, jako rostlinné maggi, má úžasnou vůni a dodá jídlům "šmrncovní"chuť, jako maggi.Bezva záležitost a kdo má zahrádku, ten ho pěstuje.:yes:;-)

Katarínka, libeček = ligurček lekársky (Levisticum officinale(Levisticum officinale.
http://www.ordinace.cz/img/text/libecek_lekarsky2_...

Čo je libeček?

Spagi, tak koukám, chybí libeček, šafrán, zázvor,možná i tymián a bazalka a co takhle kopr? Ale to už by asi byla úplně jiná polévka, co? To jsem se zas pobavila, uff:-)):-D:-))

No jo,tam chybí libeček:-O - ten tam určitě patří. Bibinko než začneš libeček přesazovat taak asi týden před tím si prohnoj místo, kam ho chceš rozsadit.

A já do hotové polévky dávám šafrán, jako šafránu:-D(štipec), má pak krááásnou barvu pro oko.
Špagetko, libeček nedáváš:-?já jo a letos ho asi rozsadím, mám ho už jak větší keř, potřebuje omladit, ale mám ho celou zimu v mrazáku.;-)

Já tam přidávám ještě kousek čerstvého zázvoru. A mimochodem kuřecí polévka je skvělá v boji s virozami nebo chřipkou ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
kuracia polievka, libeček přesazování, kdy presazovat libecek, slepači polevka, skvělá kuřecí polévka, kdy přesadit libeček, libeček přesazovat, jak přesadit libeček, kuracia polievka recept, slovensky libeček, kuřecí polévka se šafránem, libeček slovensky nazov, libeček slovensky, slepacia polevka, kuřecí top polévky, kdy rozsadit porek, kuřecí polévka top, patri do kureci polevky celer, kdy rozsadit libeček, libecek s kurecim vyvarem

Suroviny:
kosti kuřecí, droby, cibule, česnek, paprika, mrkev, petržel, celer, pórek, zelí, brambory, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, bujon kuřecí, vegeta, sůl, petrželka, maggi, nať celerová

Přidat fotografie receptu