Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 646 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,95 g |
Tuky | 243,55 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 30,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVYW
Moje poznámka
Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVYW
Nejnovější recepty
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 27 minutami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 5 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 15 minutami
Slávky dušené na víně
sarki před 34 minutami
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 38 minutami
Mechový dort (se špenátem)
zuz.anka před 53 minutami
Vločková kaše s jablíčky
marta117 před 1 hodinou
Hrnkový knedlík s ovocem
Chantalia před 1 hodinou
Dršťková polévka
cejen01 před 1 hodinou
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Swarofka před 2 hodinami
Svíčková omáčka:
imzlin@seznam.cz před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
IvanaJa před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bok recept,
vepřový bok na česneku,
veprovy bok recepty,
vepřový bok s kostí,
bucek na tymianu,
vepřový bok s kostí recept,
recept vepřový bok,
recept na vepřovy bok,
pečený vepřový bok na timiánu,
vepřový bok v mrkví,
vepřový bok v česneku,
veprovy bok s kminem,
bůček v tymiánu,
vepřový bok s kostí recepty,
vepřový bok bez kosti recept,
pečeme vepřový bok,
vepřový bok,
vepřový bok na česneku a tymiánu,
kura z česneku a citronu,
recepty na vepřový bok
Suroviny:
bok vepřový,
tymián čerstvý,
citron,
česnek,
olej,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (16)