Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí perkelt II.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ludek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 990 kJ /
476 kcal
Bílkoviny4,72 g
Tuky36,99 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy28,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kurča pokrájame na menšie kúsky. Krok 2: Na rozpálenom tuku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, pokrájané kurča, osolíme, podlejeme vodou a dusíme. Krok 3: Keď je mäso mäkké, zaprášime ho múkou a povaríme.

Zveřejněno 5. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí perkelt II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpOm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí perkelt II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpOm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

S perkeltem to nemá nic společné,ne proto,že kuchař použil mouku na zahuštění,ale protože chybí zelenina,která je základem tohoto jídla.Je to jen kuře na paprice.;-)

Tom:Tak do nekterých \"perkeltů\" dávají trochu mouky i samotní madari ...prikladem muze bxt Gombapörkölt nebo některe recepty dršťkového Pacalpörköltu ...co se týče příloh kromě halušek používají velmi často i tarhonu.;-)

100 lidí 100 chutí...:-8

S perkeltem to nemá nic společného,protože perkelt se v žádném případě nezahušťuje,mouka se nedává vůbec-takže tohle je prostě varianta českého guláše :)Dává se správně paprikový lusk a rajče-ty se rozvaří a omáčku,které má být minimum zahustí.Nevím co myslíte pod pojmem tuk,ale měla by se správně rozškvařit slaninka...v nejhorším případě použít sádlo-samozřejmě domácí.No a přílohou k perkeltu by měly být samozřejmě jednoznačně noky.

vacjez: Uvař líp a přidej foto;-)

recept:yes: a vsak kuchar stal za:-//

lomačka 3. 6. 2010 09:25
Ano mohu potvrdit,že to to je pravý perkelt:-p:-p:-p:yes:

Hmm ... na tom talíři se špagetama vypadá perkelt opravdu luxusně :-)

tak tohle je fakt delikatesa:-*

dělala jsem dneska k obídku a bylo to moc dobrý;-) akorát jsem to vylepšila sojovkou a chili :-)

Perkelt nám moc chutnal, je to rychlé a mohu jen doporučit:yes::-D +

Tématické fráze:
kuřecí perkelt, kuřecí perkelt recept, perkelt recept, recept kuřecí perkelt, perkelt z kuřecího masa, perkelt, recept na kuřecí perkelt, mrkvový perkelt, dobry kureci perkelt, recepty kureci perkelt, perkelt z kuřat, recept na perkelt, kuřecí perkelt po cikánsku, perkelt z kuřete, maďarský perkelt od babici, perkelt kuřecí, recepty perkelt, kuřecí maso se špagetama, kuřecí perkelt video, kuřecí perkelt recepty

Suroviny:
kuře, tuk, mouka hladká, paprika sušená sladká, cibule, pepř mletý, sůl, voda

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu