Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 386 kJ / 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,05 g |
Tuky | 1,77 g |
Vláknina | 17,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vypečený šmakoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlBw
Moje poznámka
Vypečený šmakoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlBw
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 20 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 12 minutami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 4 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 4 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 14 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 14 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 17 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 19 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 19 hodinami
Tématické fráze:
šmakoun recepty,
šmakoun s hlívou recepty,
šmakoun s hlívou recept,
šmakoun,
šmakoun s hlívou,
šmakoun grilování,
recepty smakoun,
šmakoun s dýní,
recept šmakoun s hlívou,
šmakoun výpečky,
vypečene bagety recept,
smakoun na ohni,
smakoun na grilování,
šmakoun a marinování,
šmakoun obecný,
smakoun recept
Suroviny:
bageta fitness,
sýr mozzarella,
šmakoun hlíva ústřičná,
žampióny,
cibule,
passata rajčatová,
česnek,
koření provensálské,
bazalka čerstvá
Komentáře (2)