Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 653 kJ / 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,80 g |
Tuky | 57,35 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 553 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 7,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s mateřídouškovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5E0B
Moje poznámka
Kuře s mateřídouškovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5E0B
Nejnovější recepty
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 7 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 8 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 11 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 14 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
Přidáno před 16 hodinami
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 2 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 5 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 6 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 7 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 8 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 11 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 12 hodinami
Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Edward před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na kuře,
kuře s nádivkou recept
Suroviny:
kuře,
sůl,
paprika sušená sladká,
těstoviny,
vejce,
cibule,
slanina debrecínská,
sůl,
pepř,
čerstvé bylinky
Komentáře (4)