Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,59 g |
Tuky | 10,69 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 31 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 29,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8yR
Moje poznámka
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8yR
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 6 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 7 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 8 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka
Monika146 před 1 minutou
Valašské frgály
Mili5 před 19 minutami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 5 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 5 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 5 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 6 hodinami
Tématické fráze:
bílé hlávkové zelí recepty,
cuketové zelí se smetanou,
zeli se smetanou,
hlávkové zelí recepty,
hlavkové zelí dušené,
letní hlávkové zelí,
hlávkové zelí recept,
smetanové zelí,
dušené kysané zelí s hořčicí,
hlávkové zeli dušené se smezanou,
dušené zelí,
zapečené hlávkové zelí se smetanou,
bílé hlávkové zelí v dietě,
cervene zeli se smetanou,
hlávkový zelí vegan recept,
dušené letní zelí,
sekaná se zelím,
recept cuketové zelí se smetanou,
zelí dušené s nudlemi,
top recepty z hlávkového zelí
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
cibule,
máslo,
hořčice francouzská,
víno bílé,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (10)