Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 739 kJ /
894 kcal
Bílkoviny7,65 g
Tuky84,90 g
Vláknina9,58 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy22,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso, houby, cuketu, fazolky a papriku nakrájíme na kousky, cibuli a slaninu na kostičky, česnek posekáme. Krok 2: Cibuli zesklovatíme na oleji, orestujeme s ní slaninu, přihodíme maso, osolíme, orestujeme a posypeme kořením, promícháme a podlijeme malinko vodou. Krok 3: Asi po deseti minutách přidáme houby a fazolky a po dalších deseti minutách zbytek zeleniny. Podle potřeby podléváme. Krok 4: Nakonec vmícháme posekaný česnek a můžeme zahustit tmavou jíškou nebo jak jsme zvyklí.

TIP: Různé způsoby zahušťování pokrmů

Zveřejněno 4. 8. 2014

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w8lm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w8lm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

:-)<3:yes::yes:recept se mi líbí, o chuti vůbec není pochyb a foto je nádherné :yes::-K

Jupí kotlík, miluju... A s cuketkou, to nemá chybu, i bez masa může být... Takže je to za bodík ;-)
:yes:

Andrejko, diky, cuketu dam!:-K

Všem moc děkuji za shlédnutí, okomentování a hodnocení receptu;-):-K

zuzun:Ty bych tam nedávala, to bude mít úplně jinou chuť. Klidně teda fazolky vynech a dej ví cukety;-)

Andrejko, ty dospele fazole, ne ty zelene. Ono je fakt, ze ty zelene mlade maji uplne jinou chut a strukturu:-O

:-D:-D:yes:Kotlíkové směsky, to je balada, bodík je tam:yes:

zuzun:Jaké fazole myslíš, zelené fazolky nebo vyloupané naložené?

Jarda: tak s tim vedlejsim vchodem je to presny:-D:-D:-D nostalgicky vzpominam na vchodovy valky...

jinak k receptu: "kotliky" delame moc radi, zrovna jsem koupila kureci, ale fazole v konzerve, taky pujdou zejo? :-p

Tady mohu dát bod bez obav,že by to snad nebylo ůňo ňůňo:yes: A v kotlíku, venku,na ohni...to by bylo něco.No , mám smůlu,jako obyvatel paneláku....i když.....místo kotlíku použít kbelik,na oheň rozštípat lavičku....:-)) samozřejmě,od vedlejšího vchodu......:-D

Na této barvičkami hrající dobrotě bych si moc pochutnala:-K:-p:yes:

Parádička, moc pěkné:yes:

Tématické fráze:
houbový kotlik, kuřecí kotlík, kuře z kotlíku, kuřecí maso se zeleninou a houbami, houby se zeleninou, houbový kotlík recept, kure v kotliku na houbach, recept na houbový kotlík, kureci kotlik recept, kuřecí houby recept, kuře s nakládanými houbami, houbový kotlík recepty, kuřecíkotlik, porkovy kotlík s kuřecím masem, kure z kotliku, kuře s kotliku, maso v kotlíku, receptna kotlik kureci maso, zeleninový kotlík s masem, zelené fazole vyloupané

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, slanina, houby lesní, cuketa, paprika čerstvá červená, fazolky zelené, cibule, česnek, koření gulášové, kmín drcený, paprika sušená uzená, olej, sůl, jíška tmavá instantní

Přidat fotografie receptu