Suroviny
Porce: Na přípravu přibližně 300 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 043 kJ / 2 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,53 g |
| Tuky | 259,57 g |
| Vláknina | 1,62 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 900 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 6,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza a tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqRq
Moje poznámka
Majonéza a tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqRq
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 23 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 55 minutami
Domácí chleba
Samjda před 1 hodinou
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
tatarská omáčka z majonézy,
priprava tatarske omacky,
majonéza z olivového oleje,
majonéza recept,
tatarska majonéza,
tatarská omáčka recept,
domácí tatarská omáčka,
omáčka z majonézy,
domácí tatarská omáčka z majonézy,
tatarská omáčka,
majonézové omáčky,
majonesove omáčky,
recept na tatarskou omacku bez majonezi,
příprava majonézy,
omáčky z majonézy,
tatarská omáčka recept z majonezy,
co si vybrat tatarku nebo majonézu,
tatarská omáčka příprava,
pepřová omáčka majonéza,
majonéza olivový olej
Suroviny:
olej slunečnicový,
olej olivový,
žloutek,
ocet vinný bílý,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
sůl,
pepř bílý,
cibule šalotka,
okurky sterilované,
kapary,
petrželka hladkolistá
Komentáře (4)