Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 096 kJ / 2 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,50 g |
Tuky | 29,00 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 408,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salámovo - sýrové pečené půlky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82m2
Moje poznámka
Salámovo - sýrové pečené půlky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82m2
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 44 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 16 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 26 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
bramborové půlky,
salámovo sýrová pomazánka,
brambory na půlky,
pečené půlky brambor,
salamove misy,
salamovo sýrové karbanátky,
pečené bramborové půlky,
salámovo-sýrové mísy,
salámovo-sýrové placičky,
pečené brambory půlky,
pečené jídlo,
pečené brambory na plechu,
sýrové růže,
zapečené půlky brambor,
sýrová růže,
salámové misi,
pecene pulky brambory,
bramborové půlky s česnekem,
salamovo syreove placičky,
salamovosyrova mísa
Suroviny:
brambory rané,
salám,
sýr eidam,
koření na americké brambory,
pepř,
sůl
Komentáře (3)