Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opilý "lečoguláš" s hořčicí

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 117 kJ /
2 179 kcal
Bílkoviny248,91 g
Tuky88,48 g
Vláknina15,17 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,55 g
Sacharidy59,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na kostičky, papriky na větší kousky, rajčata na čtvrtiny a česnek na plátky. Krok 2: Vložíme do nádoby PH, přidáme ostatní ingredience (kromě vody) a promícháme. Krok 3: Pokud chceme mít ve finále více šťávy, přidáme asi deci vývaru nebo vody, pomalý hrnec zapneme na II. stupeň a 3 hodinky si ho nemusíme všímat. Krok 4: Po uplynutí této doby obsah promícháme, popř. dochutíme a přendáme do trouby zapnuté na 200°C, kde ho asi 15 minut "zasmahneme".

Podáváme s knedlíkem nebo čerstvým pečivem a sklenkou dobrého moku

Zveřejněno 16. 8. 2014

Poznámka autorky Danca

Před přemístěním do trouby lze guláš zahustit trochou hladké mouky rozmíchané ve studené vodě, ale není to nezbytné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opilý "lečoguláš" s hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jjx9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opilý "lečoguláš" s hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jjx9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Vypadá to velmi dobře:yes:, pomalý hrnec maje ve špajzu, koupím plec a jdu do toho :-)). děkuji za inspiraci:-K

Hmm, vypadá to báječně :-p:yes:

Eliška Havelková::-D:yes::-K

Eliška Havelková 17. 8. 2014 19:38
cactus: "Vypadáto," že místo slabomyslných poznámek byste mohla/a lépe kontrolovat své výplody před zveřejněním. Jinak jídlo bych si s chutí dala - vypadá to velice chutně.:-))

Děvčata,to se vám fakt povedlo:-)):-)):-)) já teda pomalý.hrnec nemám, naopak,já mám papiňák:-)) Ale opravdu brzo zkusím i recept tvůj,je trochu jiný,než Drahušky, holt to ale bude v “rychlým hrnci:-)):yes::yes:

Anna Kocikova: nám taky moc chutnalo:-p:-p:-).
Drahuško, knedlík je domácí, tento:http://www.toprecepty.cz/recept/34473-mozaikove-ky..., jen tentokrát bez bylinek;-):-K

Mě by rozhodně chutnalo:-p:yes::-K
Danuško i ten knedlík vypadá velice dobře:yes:To máš určitě domácí,viď;-):-p

...jó, jó, jó to já můžu:-!:yes::yes::yes:
...také dělám ale s pivem a rychle:-D

Proč ne?:yes:

cactus: hm, a viděl jste už někdy lečo, pane "vypadáto"????:-D:-D

vypadáto jakoby to už někdo jedl

Tak to bych mohla:yes::-p:yes:

Tématické fráze:
domácí lečo s hořčicí, deomácí lečo shořčicí, opilý hrnec, opily guláše, drahuška havelková, opilý dort jardy, opilý guláš, nové recepty od ládi hrušky

Suroviny:
plec vepřová, olej, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, rajče, česnek, feferonka, pepř čtyř barev, paprika sušená sladká, sůl, hořčice, víno bílé, voda

Přidat fotografie receptu