Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové pečenáče

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kucerova45 kucerova45

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 509 kJ /
600 kcal
Bílkoviny4,70 g
Tuky4,28 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19,23 g
Sůl48,00 g
Sacharidy94,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nálev vařit 5 minut a nechat vystydnout. Krok 2: Houby, které používáte na houbové řízky se obalí v trojobalu a usmaží a nechají vystydnout. Krok 3: Na dno zavařovací sklenice dát kousek bobkového listu a houby prokládat s cibulí nakrájenou na kolečka. Krok 4: Zalít nálevem a dobře uzavřít. Pro delší skladování je možno chvíli sterilizovat. Krok 5: Jinak jsou vhodné ke konzumaci za 3 dny.

Zveřejněno 24. 8. 2014

Poznámka autorky kucerova45

Recept jsem našla na OK recepty.

Včera byly na ochutnání u televize a jsou výborné.

Mohu doporučit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbové pečenáče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o9WA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbové pečenáče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o9WA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Skvělé, právě je sezóna:-D:-p+:yes:

Moc dobré jsou z hřibů dutonohých, jsou trošku tužší a to je ono:yes:

Nezlobte s těma houbama ;-):-D:yes:

:-p:yes:

Tématické fráze:
pečenáče z bedlí, pečenáče z hřibů, pecenace z bedel, jak skladovat bedle, pecenace z bedly, houbové řízky v nálevu, houbový pečenáč, houbovy nalev, pecenace z houbovych rizku, houbovépečenáče, bedly jako pečenáče, hriby jako pečenáče, pecenac, hobové pečenáče, houbové řízky jako pečenáče, hřibové pečenáče, pecenace z ruzovek, houové pečenáče, nalev na houbove řízky, houbova omacka z bedli

Suroviny:
houba růžovka, houby praváci, houba bedla, houba suchohřiby, voda, ocet, víno bílé, cukr, sůl, koření nové koření, semínka hořčičná

Přidat fotografie receptu