Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 825 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 0,47 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 39,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7L4
Moje poznámka
Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7L4
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 11 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 4 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 4 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 4 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 5 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 6 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 7 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 9 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 9 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 9 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 10 hodinami
Tématické fráze:
varena slehacka,
krém z vařené šlehačky,
italská šlehačka,
italská vařená šlehačka,
vařená šlehačka recept,
žloutky a xanthan šlehačky,
italsá vařená šlehačka,
vařená šlehačka , recept na krém,
vegan slehacka,
pravá šlehačka,
slehačka s bílky,
italský sněhový krém,
u vařéna šlehačka s krémem,
italský sněhový krém.cz,
vařené šlehané bílky,
italský bílkovy krem,
pravá šlehačka recept,
italský chleba recept,
prava italsa tiramisu,
do čeho přidat xanthan do kremu
Suroviny:
voda,
želatina,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
bílek
Komentáře (4)