Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 825 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 0,47 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 39,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7L4
Moje poznámka
Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7L4
Nejnovější recepty
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 2 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 9 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 23 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 24 minutami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 2 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 3 hodinami
Cookies s kousky čokolády
ulrivhv před 4 hodinami
Afrika řezy
evik_svistik před 4 hodinami
Cikánský řízek
DanyDong před 4 hodinami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 4 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 4 hodinami
Cibulová marmeláda
Ekurecepty před 5 hodinami
Frankfurtská polévka
poirotka před 5 hodinami
Tématické fráze:
varena slehacka,
krém z vařené šlehačky,
italská šlehačka,
italská vařená šlehačka,
vařená šlehačka recept,
žloutky a xanthan šlehačky,
italsá vařená šlehačka,
vařená šlehačka , recept na krém,
vegan slehacka,
pravá šlehačka,
slehačka s bílky,
italský sněhový krém,
u vařéna šlehačka s krémem,
italský sněhový krém.cz,
vařené šlehané bílky,
italský bílkovy krem,
pravá šlehačka recept,
italský chleba recept,
prava italsa tiramisu,
do čeho přidat xanthan do kremu
Suroviny:
voda,
želatina,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
bílek
Komentáře (4)