Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska na smetaně

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 414 kJ /
816 kcal
Bílkoviny148,36 g
Tuky15,78 g
Vláknina4,68 g
Cholesterol 516 mg
Sodík 701 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy17,78 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety naklaďte vedle sebe do nádoby vhodné do mikrovlnné trouby. (Zmražené nechte napřed ohřát na pokojovou teplotu a osušte.) Osolte a opepřete. Petrželku v jiné míse smíchejte se smetanou, křenem a solí. Krok 2: Smetanu rozdělte lžící na maso; není třeba ji roztírat. Nádobu pokryjte fólií a tu na několika místech propíchněte. V mikrovlnné troubě vařte na nejvyšší stupeň 4 až 5 minut, dokud ryba nezbělá. Krok 3: Mísu vyjměte z mikrovlnné trouby a – stále pod fólií – nechte 2 až 3 minuty stát. Pak fólii odstraňte; rybu podávejte okamžitě. Podle chuti pokapejte citronem.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Ideální přílohou jsou vařené brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YM9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YM9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

filé jsem upekla v klasické troubě, manžel má rád cokoliv s křenem, takže za 1

Tématické fráze:
ryba na smetaně, treska filet recept, filety na smetane, filet z tresky recept, kuchařské recepty ryby, recept na filet z tresky, filet z tresky, filety recepty, treska filet, recepty treska filet, treska-recepty, file z tresky recept, ryby na smetaně, aljašská treska zmražená recept, filety v troube, recept ryba na smetane, recepty filety, recept na mraženou mořskou tresku, filet tresky obecné, recepty na úpravu aljašské tresky

Suroviny:
treska, petrželka, smetana zakysaná, krenex, citron, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu