Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lečo - vegan

Hodnocení receptu je 3,8 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Amy.Stoker7

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 991 kJ /
476 kcal
Bílkoviny35,66 g
Tuky16,82 g
Vláknina15,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 778 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy39,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájenou nadrobno si orestujeme v hrnci na oleji, zaprášíme mletou paprikou, přihodíme na větší kousky nakrájenou papriku, promícháme a přilijeme vývar nebo vodu. Krok 2: Přidáme sůl a kmín dle chuti. Necháme dusit 10-15 minut. Krok 3: Přidáme na kostičky pokrájená rajčata a tofu a necháme dusit ještě dalších 5-10 minut. Krok 4: Ke konci přisypeme kukuřičnou krupici a mícháme, aby se nám lečo nepřipalovalo. Krok 5: Dochutíme lahůdkovým droždím a případně dosolíme. Krok 6: Odstavíme na 20 minut. Kukuřičná krupice ještě změkne. Podáváme samotné nebo s pečivem.

Zveřejněno 2. 9. 2014

Poznámka autora Amy.Stoker7

Kukuřičná krupice zde nahrazuje vejce, udělá nám podobnou strukturu, pro vajíčkovou vůni lze použít černou sůl :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lečo - vegan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6pm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lečo - vegan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6pm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vegan lečo, lečo s tofu, lečo vegan, vegan recepty, vegan, veganske leco, vegan lečo recept, recepty pro vegany, dietni leco s tofu, vegan tvarůžky, leco s krupici, lečo tofu, tofu lečo, lečo pro vegany, leco s fazolemi vegan, vegetariánské lečo, kroupy v leču, lečo z tofu, kovbojské lečo, top recepty pro vegany

Suroviny:
paprika čerstvá bílá, rajče, cibule, krupice kukuřičná, tofu marinované, vývar zeleninový, kmín drcený, paprika sušená sladká, droždí lahůdkové, sůl, olej

Přidat fotografie receptu