Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masovo-mangoldové bochánky

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 902 kJ /
1 172 kcal
Bílkoviny79,19 g
Tuky79,52 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 615 mg
Sodík 2,54 g
Sůl6,02 g
Sacharidy33,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mangold rozmixujeme. Krok 2: Zmiešame mangold, mäso, 1 vajce, soľ, korenie a prelisovaný cesnak. Zahustíme strúhankou. Krok 3: Z mäsovej masy vyformujeme 2 väčšie bochníčky, do ktorých urobíme jamky tak veľké, aby sa do nich vošlo vajíčko ( robím malou naberačkou ). Krok 4: Dáme do rúry na 20 min pri 180°C piecť. Krok 5: Potom vyberieme, do každej jamky rozklepneme vajíčko, posypeme Nivou a dáme opäť do rúry zapiecť. Krok 6: Podávame so zem. kašou, zemiakmi, obložené zeleninou.

Zveřejněno 14. 9. 2014

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Recepty zo Života.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masovo-mangoldové bochánky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xNMl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masovo-mangoldové bochánky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xNMl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
mangold recepty, masove bochánky, mlete maso s mangold, babicovy recepty masové bochánky

Suroviny:
maso mleté, mangold, vejce, sůl, pepř, česnek, strouhanka, sýr niva

Přidat fotografie receptu