Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 611 kJ / 1 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 191,93 g |
| Tuky | 27,53 g |
| Vláknina | 11,18 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 721 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 18,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pupek na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7kW
Moje poznámka
Pupek na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7kW
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříškový sen - sušenky
cernar před 31 minutami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 17 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 17 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 17 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 19 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 20 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 20 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 21 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 21 hodinami
Tématické fráze:
hovezi pupek na divoko,
maminčiny recepty hovězí na divoko,
hovězí pupek recepty,
hovězí pupek recept,
hovezi predni pupek,
hovězí bok recepty,
hovězí bok recept,
hovězí pupek na houbách,
hovězí přední bez kosti recepty,
hovězi předni na divoko,
přední pupek,
hovězí pupek,
hovezi na divoko,
recepty pupek přední hovězí maso,
recept kureci pupek,
pupek recept,
hovězí bok bez kosti recepty,
co je hovězí přední bez kosti pupek,
recept na maso predni bok,
pupek recepty
Suroviny:
pupek hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
brusinky sušené,
olej,
slanina,
bobkový list,
tymián čerstvý,
šalvěj,
sůl,
pepř mletý,
vývar,
šťáva citronová
Komentáře (7)
Pro méně chápavé jsem trochu poupravila.
Ten kategorický imperativ (ačkoli s otazníkem) mě nejdřív pobavil, potom trochu rozčílil. Milá Dano, bohužel vás neposlechnu a budu si nadále zaměňovat co chci s čím chci. Naštěstí mi do toho doma nikdo nemluví a všem chutná.
jarda Kadic:také jsem maso v závorce pochopila jako náhradu,když v masně nemají pupek
na obrázku pod č:16-pupek,na obrázku po č.21-kližkahttp://www.topbeef.cz/deleni-masa
Bok bez kostí, též hovězí pupek, je část zadní čtvrtě jatečně opracované půlky jatečného skotu, tvořený hlavně svalovinou břišní stěny bez kostního podkladu.
cs.wikipedia.org
TAK Z %CEHO je vlastně maso, přední nebo zadní nezaměnujte druhy masa