Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangoldové placky

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 824 kJ /
436 kcal
Bílkoviny21,02 g
Tuky12,14 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 151 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy59,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mangold rozmixujeme. Pridáme 1 vajce, majorán, soľ, prelisovaný cesnak (podľa chuti, podobne ako na zemiakové placky - bramborák), polohrubú múku (podľa potreby). Aj je cesto príliš husté, pridáme ešte 1 vajíčko a dobre premiešame. Cesto má byť trocha hustejšie ako na bramboráky. Krok 2: Na oleji vyprážame menšie placky z oboch strán. Podávame s kyslou smotanou, posypanou bylinkami podľa chuti, mne najviac chutí pažitka a petržlenová vňať.

Zveřejněno 16. 9. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldové placky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/308A

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldové placky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/308A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Meruzalka: Ďakujem za vyskúšanie. :-K

Bylo to dobré, děkuji

Já také, moc fajn rcp:yes::-p

To bych zkusila ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
mangold recepty, mangold top recepty, recepty na mangold

Suroviny:
listy mangoldu, vejce, majoránka, sůl, česnek, mouka polohrubá, smetana zakysaná, petrželka, pažitka, bazalka čerstvá, sůl

Přidat fotografie receptu