Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkvové halušky s brynzou

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 789 kJ /
3 535 kcal
Bílkoviny105,98 g
Tuky206,06 g
Vláknina37,20 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 5,11 g
Sůl12,89 g
Sacharidy296,62 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky a mrkvu nastrúhame a spolu s múkou, vajcom a soľou dobre premiešame na cesto (múka podľa potreby). Z lopára do vriacej osolenej vody sádžeme halušky, jemne premiešame a keď vyplávu na povrch, ihneď scedíme. Krok 2: Bryndzu so smotanou na slabúčkom plameni rozmiešame a polejeme halušky. Na maké kocôčky narezanú slaninu rozpražíme a orestujeme na nej nadrobno narezanú cibuľu. Nakoniec prelejeme rozškvarenou slaninkou s cibuľou.

Zveřejněno 17. 9. 2014

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Recepty zo Života.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mrkvové halušky s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rN12

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mrkvové halušky s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rN12

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

To bude veliká dobrota, já mám halušky moc ráda a s tou mrkvičkou to musím vyzkoušet. :yes::yes::-p:-K

magdalenka: Ďakujem, pochvala od teba veľmi pohladí. :-8:-)

Krásny recept! :yes:

I u nás jsou halušky v kurzu :-)

:yes::-) halušky máme rádi,mrkvičku též, takže určitě brzy zkusím ;-)

Tématické fráze:
mrkvové halušky, recept na mrkvove halusky, brynza recepty, halusky z mrkve, mrkvove+halusky, halušky s bryndzou recept, halušky s bryndzou recept, dietni recept s bryndzou, tn.cz mrkvová dieta

Suroviny:
brambory, mrkev, vejce, sůl, mouka polohrubá, brynza, smetana sladká, cibule, slanina uzená

Přidat fotografie receptu