Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dajda Dajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srdíčka očistíme a nakrájíme kousky jako na guláš. Krok 2: Osmahneme nakrájený špek, přidáme cibuli, chvíli restujeme a pak osmahneme nakrájené maso. Opepříme, přidáme 2 až 3 lžíce hořčice, zalijeme horkou vodou a dusíme do změknutí. Krok 3: Pak vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zalijeme studenou vodou a provaříme. Krok 4: Nakonec přidáme smetanu. Krok 5: Na talíři můžeme posypat nakrájenou kyselou okurkou. Podáváme s houskovými knedlíky.

Zveřejněno 8. 10. 2014

Poznámka autorky Dajda

K přidání tohoto receptu mě inspirovaly komentáře u Pochoutky pro milovníky vnitřností. V původní podobě se toto jídlo připravuje z hovězího masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mm4O

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mm4O

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřové srdce recept, vepřové srdce recepty, vepřové srdce, omáčka z vepřového srdce, v.srdci na omacku, omáčka ze srdce, omacka srdce, vepřové vnitřnosti omáčka recept, omáčka s vepřového srdce, vepřové srdce na špeku, vepřové srdce na pepři, kuřecí játra s hořčicovou omačkou, vepřové srdce video, vepřové a kuřecí srdce, recept vepřové srdce, vepřvé srdce omáčka, omáčka s vepřovým srdcem, top recepty srdce vepřové, recept na vepřové srdce, recepty veprove srdce

Suroviny:
srdce vepřové, smetana kysaná, slanina anglická, hořčice francouzská, cibule, mouka hladká, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu