Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá ředkvičková pomazánka

Ředkvičky jsou nenáročné na pěstování a nejšťavnatější jsou na jaře. Využít se dají na mnoho způsobů. Tím nejčastějším jsou oblíbené svačinové pomazánky. Jsou jednoduché na přípravu a přesto velice chutné.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mysak21 mysak21

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 015 kJ /
1 199 kcal
Bílkoviny37,86 g
Tuky112,42 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 358 mg
Sodík 965 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy7,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky nasekáme najemno, nebo rozmixujeme v mixéru. Krok 2: Postupně zašleháváme máslo a tavený sýr. Nakonec zašleháme smetanu a pažitku. Krok 3: Dle chuti osolíme a opepříme. Podáváme třeba s cibulovou bagetou.

Zveřejněno 11. 10. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá ředkvičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVv9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá ředkvičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVv9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rekvickova pomazanka, recept na rekvickovou pomazánku jednoducha, redkvickova pomazanka s bagetou, ředkvičková pomazánka

Suroviny:
ředkvičky, máslo, sýr smetanový, sůl, pepř mletý, smetana ke šlehání, pažitka

Přidat fotografie receptu