Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 413 kJ / 1 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,20 g |
Tuky | 96,34 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 19,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
Moje poznámka
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
Nejnovější recepty
Rostlinný Baileys likér bez laktózy
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí řízky pečené v pečence
Přidáno před 11 hodinami
Křehké tvarohové řezy
Přidáno před 21 hodinami
Špaldové perníčky s lipovým medem
Přidáno před 22 hodinami
Sádlové pletýnky s trampským cigárkem
Přidáno před 23 hodinami
Linecké koláčky s pusinkou
Přidáno 24. 11. 2024 08:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Josef vede rodinou firmu, která i v Praze prodává hotovky od 45 korun: Jsme tu pro ty, kteří na tom nejsou finančně dobře, říká
Ta nejjednodušší pomazánka na chlebíčky: Suroviny na ni má každý doma a hotová je vmžiku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 27 minutami
Moje vaječná pomazánka
Slavista62 před 28 minutami
Jednoduchá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 30 minutami
Pomazánka "šup-šup"
Slavista62 před 34 minutami
Pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 37 minutami
Rychlá pomazánka z věcí z lednice
Slavista62 před 38 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Slavista62 před 45 minutami
Rohlíky jako dech - úžasné
jituliiina před 9 hodinami
Vánoční perníčky
Harym před 12 hodinami
Margot buchta
Noumik před 13 hodinami
Tématické fráze:
staření masa doma,
kotlet prazskeho uzenare,
guláš pražského uzenáře,
vyzrávaná roštěná,
hovězí pražského uzenáře,
řízek pražského uzenáře,
steak pražského uzenaře,
vepřový steak pražského uzenáře,
starení masa,
co uvařit z roštěnky,
co uvařit z nízkého roštěnce,
top recepty roštěná,
roštěná dle babicy,
vepřovy plátek pražského uzenáře,
maso pražského uzenáře,
vepřový kotlet pražského uzenáře,
rostena podle uzenare,
uvarit roštěnou,
kuchařka: janadorazinova,
jak uvarit roštěná
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř,
olej,
slanina,
cibule,
klobása pikantní,
hořčice,
okurky sterilované,
vývar hovězí
Komentáře (34)