Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní stehno pečené s jablky, červené zelí a karlovarský knedlík

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katak

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 108 kJ /
743 kcal
Bílkoviny27,71 g
Tuky11,03 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 5,02 g
Sůl12,45 g
Sacharidy124,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kachní stehna omyjeme, nasolíme a nakmínujeme. Dáme péct spolu s jablky - pečeme 5 hodin na 110°C. Krok 2: Zelí propláchneme, osolíme a opepříme. Dusíme 30 minut, zaprášíme hladkou moukou a vmícháme do něj část kachního výpeku s jablky. Můžeme dochutit červeným vínem nebo brandy. Krok 3: Knedlík: rohlík rozkrájený na kostičky smícháme se žloutkem rozmíchaným v mléce, přidáme petržel, osolíme a přidáme vyšlehaný sníh z bílků. Uděláme kuličky a vaříme v páře 20 minut.

Zveřejněno 18. 10. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní stehno pečené s jablky, červené zelí a karlovarský knedlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w8GM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní stehno pečené s jablky, červené zelí a karlovarský knedlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w8GM

Tématické fráze:
pečená kachní stehna v troubě, pečení kachních stehen, jak dlouho pect kachní stehna, jak péct kachní stehna, pečený karlovarský knedlík, pečené kachní stehna v troubě, kachni stehna na zeli, pečená kachna,knedlík,zelí, pečené kachní stehno, pecena kachni stehna, karlovarský knedlík pečený, pečený kachní stehna, pečený kachní stehna, kuřecí stehna na červeném zelí, kachna a červené zelí, maso kachní stehna se zelím a s knedlíkem, kachna se zelím a karlovarský s knedlíkem, pečeme kachní stehna, jak dlouho pečeme kachní stehna, kachni stehna na jablkach

Suroviny:
stehno kachní, sůl, kmín celý, jablko, víno červené, zelí kysané červené, rohlík, vejce, petrželka zelená, sůl, mléko

Přidat fotografie receptu