Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rostbeef s bramborovo-celerovo-mrkvovým pyré

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katak

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 059 kJ /
492 kcal
Bílkoviny85,20 g
Tuky16,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Roštěnec osolíme, opepříme a opečeme zprudka po všech stranách, dáme péct do trouby 160°C teplé na 40 minut. Krok 2: Brambory osolíme a dáme vařit společně s kořenovou zeleninou a po uvaření a scezení rozmixujeme. Přidáme 3 lžíce zakysané smetany a ozdobíme rukolou.

Zveřejněno 18. 10. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rostbeef s bramborovo-celerovo-mrkvovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zNWm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rostbeef s bramborovo-celerovo-mrkvovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zNWm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

cekrops:Někdo peče 80 a déle někdo 140-160. Najděte si jiné recepty. Já pekla na 160.

Není to příliš velká teplota těch 160 StC ? Někde jsem četl že se Rostbeaf peče jen při teplotě 80 StC ? Tak nevím...:-/

Rostbeaf vypadá božsky :-8 a krásně šťavnatě :yes:

Rostbeaf vypadá božsky :-8 a krásně šťavnatě :yes:

Tématické fráze:
rostbeef teplota, celerovo bramborové pyré, rostbeef, rostbeaf, bramborovo celerové pyré, celerovomrkvove pyré, rostbeef recepty, rostbeef recept, celerovo květákové pyré, celerovo.bramborové pyré, mail salka.ro loc:cz, jak péct rostbeef, omáčka k rostbeef, teplota masa rostbeef, recept celerovo bramborové pyré, celerovo bramborové pyré s parmazánem, bramborocelerove pyre, bramborové pyré s rukolou, květákovo mrkvové pyré, rostbeef na pepřové omáčce

Suroviny:
roštěnec hovězí, pepř, sůl, brambory, celer, mrkev, rukola, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu