Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená kuřecí křidýlka s hrubou solí, dušené lusky

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katak

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí křidýlka omyjeme, osolíme hrubozrnnou solí a dáme péct. Krok 2: Fazolky dáme lehce osmahnout na olivovém oleji, osolíme.

Zveřejněno 18. 10. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená kuřecí křidýlka s hrubou solí, dušené lusky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D7yq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená kuřecí křidýlka s hrubou solí, dušené lusky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D7yq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pecena kureci kridelka, kuřecí křidélka na fazolkách, kureci kridelka, nakladana kur kridylka, nejlepší pečená křidýlka, pecene kure s fazolové lusky, kuřecí křidélka recept, kureci kridla na soli, kur.kridelka pečená, česneková pasta s hrubozrnou soli, kuřecí křidélka pečené v soli, kuřecí křidélka dušená s rýží

Suroviny:
křídla kuřecí, sůl hrubá, fazolky zelené

Přidat fotografie receptu