Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 144 kJ / 2 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 331,65 g |
Tuky | 140,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 3,17 g |
Sůl | 7,96 g |
Sacharidy | 3,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikované kuřecí na slanině a šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7VN
Moje poznámka
Špikované kuřecí na slanině a šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7VN
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 3 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 5 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 8 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 1 hodinou
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 1 hodinou
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 2 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 3 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 3 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 3 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa špikovaná,
špikované prsicko,
špikovaná kuřecí prsa,
kureci spikovane slaninou,
špikovaná krůtí kuřecí stehna,
na špikované krůtí maso,
pečeně špikované kuře špekem,
špikovaná krůtí prsa recept,
recepty šalvej,
pečené krůtí prso spikovane,
jak špikovat na pečenou pečenou krůtu,
spikovana krůtí stehna,
krůtí stehno špikované,
kureci prsa spikovana slaninou,
špikované kuřeci stehna,
špikované maso,
jak spikovat maso slaninou,
špikované krůtí prso,
špikovaná kuřecí stehna v troubě,
jak špikovat kuřecí stehna
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina vcelku,
šalvěj čerstvá,
máslo,
olej,
mouka hladká,
vývar,
víno bílé,
pepř,
sůl
Komentáře (4)