Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 144 kJ / 2 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 331,65 g |
Tuky | 140,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 3,17 g |
Sůl | 7,96 g |
Sacharidy | 3,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikované kuřecí na slanině a šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7VN
Moje poznámka
Špikované kuřecí na slanině a šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7VN
Nejnovější recepty
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 10 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Sweety77 před 3 minutami
Velikonoční jidáše
AnnaGrabmylerova před 1 hodinou
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
MirkaTioka před 1 hodinou
Velikonoční Jidáše
Akuska před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 4 hodinami
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 4 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa špikovaná,
špikované prsicko,
špikovaná kuřecí prsa,
kureci spikovane slaninou,
špikovaná krůtí kuřecí stehna,
na špikované krůtí maso,
pečeně špikované kuře špekem,
špikovaná krůtí prsa recept,
recepty šalvej,
pečené krůtí prso spikovane,
jak špikovat na pečenou pečenou krůtu,
spikovana krůtí stehna,
krůtí stehno špikované,
kureci prsa spikovana slaninou,
špikované kuřeci stehna,
špikované maso,
jak spikovat maso slaninou,
špikované krůtí prso,
špikovaná kuřecí stehna v troubě,
jak špikovat kuřecí stehna
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina vcelku,
šalvěj čerstvá,
máslo,
olej,
mouka hladká,
vývar,
víno bílé,
pepř,
sůl
Komentáře (4)