Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové koleno special

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

bojar bojar

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve dáme koleno vařit s bobkovým listem a novým kořením do osolené vody. Vaříme tak, aby trochu změklo. Krok 2: Poté ho vyndáme a dáme péct. Necháme udělat jemnou kůrčičku. Krok 3: Potom znovu vaříme, nyní do úplného změknutí. Až se koleno rozpadá, vyndáme ho a vykostíme. Nedá nám to práci, protože maso samo odpadne. Krok 4: Dáme ho do pekáčku, do kterého dáme cibuli na kolečka, mezi maso nakrájíme papriku, maso potřeme utřeným česnekem, celé to zalejeme kečupem a pivem. Krok 5: Dáme do trouby a pečeme, občas otočíme. Správný výsledek má být maso, které je jak "máslo" a sosík, který je vynikající s chlebem nebo s vekou. To pečení musí každý poznat podle toho, jakou má troubu, ale výsledek stojí za to. Dobrou chuť. (Tento recept má spoustu možností při konečné úpravě, dá se přidat různé koření, chilli apod., záleží co komu chutná.) Receptů na koleno je spousta, tento je pracný, ale výsledek je famózní.

Zveřejněno 8. 11. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové koleno special

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/304M

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové koleno special

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/304M

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

buffalo:nádobí myju nejen po sobě provozuji klub takže nádobí je někdy dost.

takové patlání s vařením, pečením a zase vařením, je zcela zbytečné si myslím...!!! vsadím se, že po sobě nemyješ nádobí...!!!:no: stačí koleno nařezat a pak dát pomalu péci v cibulovém loži přikryté další brutvanou třeba na 120 st po cca 6 hod...:yes:

bojar: tohle by byl dobrý recept pro pomalý hrnec, nejdřív to v něm uvařit a pak strčit tu nádobu do trouby a upéci :yes::yes:

jarda Kadic:;-)DĚKUJU

Jo,ono se říká “práce kvapná málo platná“,ale na tohle bych neměl nervy:-O já ho plácnu do papiňáku,pak taky do trouby, kvůlivá kůrce.A ještě mám ovarovou polívku:yes:;-) ale za tu dřinu bod dávám:yes:

Tématické fráze:
jak upéct vepřové koleno, jak upéci koleno, jak upeci veprove koleno, vepřové koleno nejlepší recepty, vařené vepřové koleno, jak správně upéct vepřové koleno, lada hruška sunka s veproveho kolena 16.6 2019, vepř.koleno, jak marinovat vepřové koleno, recepty ládi hrušky vepřové koleno, vařené vepřové koleno nejlepší recepty, vepřové koleno podle ládi hrušky, lada hruška recepty pecene vepřové koleno, jak upeci veprov, pečené vepřové koleno lada hruška, nejlepší pečené vepřové koleno plnene zelim podle ladi hrušky, lada hruška kolleno, vepřové koleno, lada hruska 16.6.2019 recept na varenou sunku z kolena, jak upeci veprove koleno s pivem

Suroviny:
koleno vepřové, cibule, sůl, česnek, bobkový list, koření nové koření, pivo světlé, kečup sladký, paprika čerstvá zelená

Přidat fotografie receptu