Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované maso s praženými bramborami

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marjanna Marjanna

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 782 kJ /
665 kcal
Bílkoviny108,22 g
Tuky16,42 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si nakrajame na menšie kusky, posypeme solou, poprom mletym, vegetou, korenim na mlete maso, nakrajanym cesnakom, nakrajanym udenym, posypeme kukuričnymi lupienkami, ktore sme trocha podrobili, pridame jogurt a Gustin, olej premiešame a nechame do druheho dna v chlade v plastovej uzatvorenej nadobe. Krok 2: Druhy den to dame na rozpalenu panvicu, sprudka opekame, potom ked je to z oboch stran, podliat asi 1.5 dcl vody a dopiec, dodusit pod pokrievkou. Krok 3: Pražene zemiaky: zemiaky očistit, nakrajat na tenke kolečka posolit, popoprit, Vegeta. Krok 4: Cibule očistit, nakrajat na vačšie kusy, opražit, pridat zemiaky, premiešane zapekat a pomaly miešat, kym nezmaknu a niesu do zlatova zapečene.

Zveřejněno 16. 3. 2009

Poznámka autorky Marjanna

hmmmmm

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované maso s praženými bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADJp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované maso s praženými bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADJp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
marinovač, vakuový marinovač, marinování jehlou, marinování stříkačkou, střikačka na marinovani, priprava brav masko recepty, sojové masko, recepty brav. maso, alaburky, mail masko.rs loc:cz, cizna, vakuovaný marinovač, brav masko recepty, recepty na marinovač, poprom, pražená cibule, recepty brav.maso, recept marinovana jehlou, marinovani jehlou jak, postup marinování stříkačkou

Suroviny:
maso vepřové, sůl, pepř, vegeta, maso uzené, lupínky kukuřičné, koření na mleté maso, gustin, česnek, jogurt bílý, olej, cibule, brambory

Přidat fotografie receptu