Suroviny
Porce: 2-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,64 g |
Tuky | 13,85 g |
Vláknina | 41,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 177,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Bulguroto" se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEPr
Moje poznámka
"Bulguroto" se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEPr
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 12 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 49 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
bulgur se žampiony,
žampiony recepty,
bulgur s žampiony,
pohankový bulgur,
žampionové rizoto,
recept na zampiony,
bulgur recepty jako příloha,
rizoto,
něco ze žampionů,
bulgur žampiony sušená rajčata,
jak konzumovat zampiony,
co je to bulgur,
pohankový bulgur recept,
žampiony recept,
bulgureto,
žampiony s bulgurem,
co je bulgureto,
bulgur zampiony,
smetanove bulguroto,
žampiony jako hlavní jídlo
Suroviny:
žampióny,
bulgur,
rajče sušené v oleji,
cibule,
pepř,
sůl,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
olej
Komentáře (21)