Tatarák
Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 711 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,46 g |
Tuky | 33,89 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 348 mg |
Sodík | 523 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 18,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31B9
Moje poznámka
Tatarák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31B9
Nejnovější recepty
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 5 minutami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 16 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 16 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 22 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 22 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno 12. 9. 2025 08:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové Míša řezy
Beruna před 33 minutami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 43 minutami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 58 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 2 hodinami
Nejlepší špenát
Ellen1 před 2 hodinami
Koprová omáčka
albatevi před 2 hodinami
Brambory zapečené s nivou a porkem
bohdana před 3 hodinami
Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
trdlo před 3 hodinami
Kulajda z naložených a sušených hub
albatevi před 3 hodinami
Tématické fráze:
tatarak,
tatarák recept,
jak ochutit tatarák,
domácí tatarák,
recept na tatarák,
recept tatarák,
domaci tatarak recept,
ingredience na tatarák,
ingredience na hovězí tatarák recept,
tatarák z falešné svíčkové,
tatarský biftek recept,
jak dochutit tatarák,
tatarsky biftek,
recept na hovezi tatarak,
příprava tataraku,
tatarak ingredience,
hovezi tatarak,
tatarak z hoveziho masa,
recepty tatarák,
maso na tatarák
Suroviny:
svíčková hovězí,
kečup sladký,
omáčka worcesterová,
hořčice,
chilli tekuté,
olej,
cibule,
česnek,
žloutek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (112)
A zbytek jsem udělal bez příkras podle svého gusta: pouze sůl, pepř, po žbrdolci citr. šťávy a brandy (koňaku mi přišlo líto)
No, akorát se mi nedaří dohledat (Vlámové? Valoni? Francouzi? Italové?) kde že to dělají pouze takto jednoduše (pominuli kapary)