Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z fenyklu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 847 kJ /
441 kcal
Bílkoviny18,62 g
Tuky37,20 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy7,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fenykel narežeme na tenké rezance, uhorku na kocôčky a redkvičky na plátky. Všetko premiešame. Krok 2: Olej vyšľaháme s citrónovou šťavou, soľou a korením, vlejeme do zeleniny a dôkladne premiešame, aby sa zelenina obalila olejom. Krok 3: Pred podávaním obložíme kolieskami vajec.

Zveřejněno 10. 12. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z fenyklu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vzlL

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z fenyklu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vzlL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
fenykl recepty, fenykl recepty salát, salát z fenyklu, salát z čerstvého fenyklu, salát z feniklu, salat s fenyklem, fenyklový salát, příprava feniklu, fenykl salát recept, salat s feniklu, fenykl recept salát, příprava fenyklu, recepty z fenyklu, fenykl v salatu, fenykl do salatu, fenykl příprava, příprava sálátu s fenyklu, recept na fenykl, salát s feniklem, fenyklovy salát recept

Suroviny:
fenykl, okurka čerstvá, ředkvičky, vejce, olej, česnek, sůl, pepř, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu