Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perníkový "nanuk" ze Šmakouna

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

danielle72 danielle72

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie443 kJ /
106 kcal
Bílkoviny15,15 g
Tuky2,46 g
Vláknina0,10 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 237 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy5,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny kromě kakaa smícháme v pevnou hmotu, vytvoříme jednotlivé nanuky a obalíme v kakau. Krok 2: Pak napíchneme na nanukové tyčky, vychladíme alespoň hodinu v lednici a podáváme.

Zveřejněno 17. 12. 2014

Poznámka autorky danielle72

Zdravé cukroví ze Šmakouna (meruňková příchuť) připravujeme na poslední chvíli a konzumujeme do tří dnů od výroby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perníkový "nanuk" ze Šmakouna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pqkX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perníkový "nanuk" ze Šmakouna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pqkX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Jooooooo!!! Bod a zapisuju...to sou veci dneska

Joooo nám také bude chutnat :-) Bez obalení by to šlo šoupnout i do mrazáku, v létě jsem dělala ze šmakouna nanuk a bylo to dobré;-)

Tak to by nám chutnalo ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
buchta ze šmakouna, palačinky ze šmakouna, pernikove tycky obalene v kokosu, perníkové tyčky s orechem, pernickove tycky, pernikova lizatka, co ze šmakouna, buchta z šmakouna, perníková lízátka recept, nanukové tyčky-výrobky

Suroviny:
šmakoun meruňka, koření do perníku, smetana zakysaná, ořechy vlašské, kakao

Přidat fotografie receptu